Ultima Camera

Toată lumea crede că în Alba Iulia, locurile de cazare pentru 1 Decembrie sunt în întregime rezervate. Însă noi am ascuns ceva. Am păstrat ultimul apartament. Cel mai spațios. Cel mai scump. Și vrem să îl oferim comunității. Cum? Între 1 și 15 noiembrie, oricine poate licita pentru acest apartament. Iar banii vor fi folosiți pentru organizarea unei seri festive de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial ”Rița Gărgărița”. Pentru că adevărata unire este între oameni și pentru oameni!
Ultima Camera
by
Incheiata acum: 707 zile 11 ore 25 minute 47 secunde in urma
600,00 EUR

Această licitaţie a fost vândută către ALINA DEAK €600.00 .

Dragi parteneri,

Știm că mulți dintre dvs ne-ați solicitat cazare pentru 1 decembrie 2018. Așa cum știți, este o perioadă foarte solicitată, așadar toate camerele au fost rezervate încă de anul trecut. Toate, mai puțin una! Am păstrat un apartament deluxe, de 4*, pe care aveți posibilitatea să îl rezervați pentru dumneavoastră sau partenerii dumneavoastră.

Cum?

În perioada 1-15 noiembrie pe site-ul nostru se va desfășura o licitație. Produsul vândut? Cazarea pentru 2 nopți, de Centenar, la Alba Iulia. Iar acum vine partea cea mai importantă:

Întreaga sumă obținută în urma acestei licitații va fi folosită pentru a organiza o serbare de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial „Rița Gărgărița”. Vrem să le oferim seara la care ei nici nu au îndrăznit să viseze: o cină festivă într-un restaurant de lux, colinde în jurul bradului și, desigur, cadouri aduse de Moș Crăciun, Crăciuniță și ai lor spiriduși.

Credem că adevărata unire este făcută de oameni, pentru oameni.

Apartament cu vedere la oraș și cu balcon propriu, locul ideal în care dotările moderne pentru relaxare se îmbină perfect cu detaliile sofisticate. Saltelele  premium king-size ( 180 x 200 ), special achiziționate pentru confortul turiștilor noștri, cada cu jacuzzi cu vedere în cameră, dușul cu efect de ploaie răcoritoare și zona de relaxare dotată cu canapele confortabile, sunt doar câteva din dotările regăsite aici .

Pagina unde puteți afla mai multe informații este www.hoteltransilvania.eu/ultimacamera sau www.ultimacamera.ro

Vă mulțumim anticipat pentru că ne ajutați să ducem vestea mai departe și sperăm că, împreună, vom oferi o bucurie de neuitat copilașilor!

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *