ultimacamera.ro

Adevărata unire este făcută de oameni, pentru oameni.

Centenarul a creat o cerere de locuri de cazare fără precedent în Alba Iulia. Majoritatea camerelor au fost rezervate încă de la începutul anului. Ultima cameră disponibilă într-un hotel de 1 Decembrie la Alba Iulia a fost vândută însă în cadrul unei licitații, pe site-ul www.ultimacamera.ro. A fost vorba despre un apartament de 4*, la Hotel Transilvania, pentru care cel care l-a închiriat, un turist din București, a plătit suma de 3000 lei. Suma de la care licitația a pornit a fost 600 Euro (aproximativ 2300 lei) pentru cele două nopți din sejur.

Toți banii strânși au fost folosiți pentru organizarea unei Serbări de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial ”Riță Gărgărița”. Cei 21 de copii s-au bucurat de o cină într-un restaurant elegant, cu meniu variat, la finalul căreia au făcut cunoștință cu Moș Crăciun, Crăciunița și ai lor spiriduși, care le-au oferit cadourile visate.

Serbarea a avut loc în 20 decembrie, în Restaurantul Hotelului Transilvania. Cei mici, împreună cu cadrele didactice, au făcut și ei o surpriză gazdelor, organizând un moment artistic cu colinde și dansuri de societate.

Pe lângă bucuria cadourilor, acest proiect a adus un aport important în dezvoltarea copiilor. Pentru cei mici, crescuți într-o casă de tip familial, orice socializare într-un mediu diferit de cel în care își petrec majoritatea timpului are avantaje majore.  

Ne dorim să transformăm acest proiect într-unul cu tradiție, astfel ca, în fiecare an, ultima cameră disponibilă de 1 Decembrie la Alba Iulia să fie vândută într-un scop caritabil. De asemenea, ne-am bucura ca și alte unități hoteliere să adopte această campanie.

Până la 01.12.2019 au mai rămas

FAQ

Întrebări frecvente

Apartamentul poate găzdui maxim 4 persoane. El dispune de două camere: un dormitor cu pat matrimonial și o canapea extensibilă.

Plata va fi realizată în termen de  24 de ore de la închiderea termenului alocat pentru licitație. Cel care va fi ales câștigătorul licitației va fi contactat pentru a transmite datele de facturare. Factura poate fi făcută pe persoană fizică sau juridică.

Licitația este pentru 2 nopți de cazare, respectiv 30.11.2018 și 01.12.2018.

Se poate opta pentru un sejur mai lung, în limita disponibilității. În acest caz, vă rugăm să contactați recepția hotelului, pe adresa office@hoteltransilvania.eu sau la telefon +4 0721 291 709.

Pachetul licitat include 2 nopți de cazare într-un apartament de 4*, la Hotel Transilvania din Alba Iulia. Micul dejun și toate taxele incluse.

Îi cunoaștem pe cei de la Riță Gărgăriță. De fapt, mai toată lumea din Alba Iulia îi cunoaște. Sunt oameni care nu doar că se implică în oferirea unui mediu plăcut copiilor, dar și fac tot posibilul pentru a asigura integrarea acestora în societate.  

  • Acesta este un proiect social. Rugăm pe toți cei care doresc să liciteze să o facă în cunoștință de cauză și să fie conștienți că de asta poate depinde reușita serbării de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial „Rița Gărgărița”.
  • Dacă suma strânsă în urma acestui proiect este mai mare, sau dacă aflăm și de alte cazuri sociale care s-ar bucura să participe la acestă serbare, ne rezervăm dreptul de a extinde lista beneficiarilor.  În acest sens, oricine poate să propună cazuri care merită atenția acestui proiect. Propunerile pot fi făcute telefonic (0786560540) sau pe email (marketing@hoteltransilvania.eu)
  • Câștigătorul licitației poate alege să își păstreze anonimatul, iar în acest caz ne asumăm angajamentul de a păstra confidențialitatea.